HACCP Příručka

Potřebujete HACCP plán okamžitě?

Předpracovaný plán HACCP pro provozy společného stravování, jako například restaurace, bufet, rychlé občerstvení fast food, je tedy určen právě pro Vás.

Jednoduchým způsobem si sestavíte HACCP plán pro svůj provoz.

OBSAH

…aneb, co všechno naleznete v příručce

  1. Určení příručky
  2. Co je HACCP, principy HACCP, základní pojmy
  3. Charakteristika provozu
  4. Organizační schéma, povinnosti pracovníků
  5. Tým HACCP
  6. Specifikace pokrmů
  7. SVP
  8. Verifikace – sledování a metody kontroly
  9. Školení pracovníků
  10. Vedení dokumentace
  11. Sanitační program a hygiena
  12. Sledovatelnost a stahování produktů z oběhu
  13. Legislativa
  14. Dispoziční řešení

Příručka obsahuje všechny potřebné náležitosti, pro zavedení HACCP systému ve vaší provozovně.



Počet stran: 140
Forma: tištěný dokument
Dodání: 3-5 dnů
Cena: 4.990,-Kč
Doprava: ZDARMA po ČR