HACCP Spravná výrobní praxe

Co je potřeba na vypracování dokumentace HACCP (SVP)

  • provozní řád
  • sestavení týmu HACCP s vymezením odpovědností
  • stanovení výrobní činnosti a úkolů
  • technologické postupy, popisy jídel a výrobků
  • proudové diagramy každého výrobního procesu
  • stanovení kontrolních bodů (CP)
  • stanovení kritických kontrolních bodů (CCP)
  • stanovení hodnot kritických mezí pro CP a CCP
  • definování nápravných opatření pro každý CCP postup sledování CP a CCP
  • sytém kontroly na ovládání rizik pro každý jednotlivý bod
  • školení zaměstnanců
  • již vytvořena evidence a dokumentace

Co obsahuje HACCP- Správná výrobní praxe pro restaurace

Forma: tištěný dokument

Dodání: 10-14 dnů

Cenakontaktujte nás s požadavkem

Doprava: ZDARMA po ČR

Objednávky posílejte na e-mail